Bestemmingsplan woningbouwplan Leunen Zuid vastgesteld

Bestemmingsplan woningbouwplan Leunen Zuid vastgesteld

Bestemmingsplan vastgesteld

Goed nieuws! Woningbouwplan Leunen Zuid krijgt steeds meer vorm! Op 7 juli jl. is het bestemmingsplan door de gemeenteraad vastgesteld. Het bestemmingsplan ligt vanaf 15 juli jl. zes weken ter inzage.
 
Planontwikkeling
Nu het bestemmingsplan is goedgekeurd door de gemeenteraad, gaan wij verder met de planontwikkeling. De architect is het ontwerp van de woningen aan het afronden. Zodra de eerste beelden beschikbaar zijn, zullen we deze met u delen via de nieuwsbrief en zullen ze te vinden zijn op de website.
 
Daarnaast is er een inspiratiekader gemaakt. Deze geeft de richtlijnen voor de verkaveling van de percelen en de architectuurstijl van de woningen goed weer. U kunt dit inspiratiekader vanaf eind september vinden op de website bij de downloads.
 
Nieuwe identiteit
Niet alleen aan de plantontwikkeling wordt hard gewerkt. Voor het project zelf is inmiddels een eigen identiteit ontwikkeld met een nieuw logo en een eigen look en feel. Nieuwsgierig naar hoe deze eruit ziet? Bekijk dan onze website woneninleunenzuid.nl
 
Start verkoop
In de loop van de komende maanden verwachten wij u meer informatie te kunnen verstrekken over het verkooptraject.

Aanbod huurwoningen

Wonen Limburg (sociale huur) en Wonen Limburg Accent (middeldure huur) starten naar verwachting eind 2022 met de verhuur van de 23 huurwoningen. Wonen Limburg verhuurt de sociale huurwoningen via www.thuisinlimburg.nl. Voor deze huurwoningen is het aanvragen van huurtoeslag mogelijk. Om in aanmerking te komen voor deze woningen is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link.  

De 10 middeldure huurwoningen met een huurprijs van ca. €800,- tot €1.100,- worden aangeboden via Wonen Limburg Accent.

Tip: schrijft u zich alvast (gratis) in zodat u als eerste op de hoogte bent zodra de verhuur start.