Verkoop start medio 2024

Verkoop start medio 2024

Met enthousiasme kondigen we aan dat de verkoop van woningen en bouwkavels naar verwachting medio 2024 van start zal gaan. Op dit moment bevinden de projectmatige woningen zich in de fase van technische uitwerking, waar met zorg wordt gewerkt aan de realisatie van een eigentijds en kwalitatief woonproject.

Het totale plan omvat liefst 11 nieuwbouw koopwoningen, 14 bouwkavels en 23 huurwoningen. Binnen de huurwoningen vallen er 10 onder de categorie middenhuur en 13 onder de categorie sociale huur. De verhuur van de huurwoningen wordt verzorgd door Wonen Limburg en Wonen Limburg Accent.

De diversiteit aan nieuwbouw koopwoningen biedt voor elk wat wils:

  • 1 levensloopbestendige vrijstaande woning op een ruim perceel van circa 275m2.
  • 2 levensloopbestendige vrijstaande woningen, elk op kavels van circa 265m2.
  • 2 hoekwoningen met royale kavels van circa 235m2.
  • 2 tussenwoningen met compactere kavels van circa 140m2.
  • 4 twee-onder-een-kap woningen op ruime percelen van circa 270m2.

Daarnaast zijn er 14 bouwkavels beschikbaar, variërend in grootte van circa 465m2 tot 1000m2. Dit biedt toekomstige bewoners de mogelijkheid om hun droomwoning geheel naar eigen wens te realiseren.

We zullen jullie op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen met betrekking tot de verkoopprocedure en andere relevante informatie. Via deze nieuwsbrief delen we graag alle details zodra deze beschikbaar zijn.